Producten

 • Het boek Jouw contentplan op een bierviltje
  Met daarin de basisprincipes van jouw contentplan. Leer hoe je een podcast, video of blog maakt aan de hand van het bierviltje waar jouw strategie precies op past. Bestellen kan hier.
 • Gratis seminar Jouw contentplan op een bierviltje
  In een uurtje krijgen jullie de basisprincipes van het bierviltje mee. Met voorbeelden van jullie voorgangers zoals Bob Ross, Mr Beast en the Pool Guy. Schrijf je ff in via Frankwatching en je kan kijken.
 • Platform bouwen op een bierviltje
  Via content kan je dus op een leuke manier een klantenbestand opbouwen. Op die manier maakten we van 2015 tot en met 2022 frank.news en werken we aan een doorstart. Bij FC Mediacircus maken we met Jos Govaart en Robert Maaskant een platform over sport en media via een podcast, nieuwsbrief en blogs. Ook behoefte aan een goed platform met hulp van de beste journalisten? Bel naar 0641377689 of mail naar bas@kleedkamer4.nl en we bespreken de mogelijkheden.
 • De nieuwsbrief
  Elke week een verse blog over content, media, sport en marketing op mijn eigen manier. Dus wil je alles weten over het schrijftalent van Henny Vrienten, de camping & Max Verstappen en mijn vriend Gijs? Doe net als vele anderen en schrijf je in.
 • De podcast
  Elke week beantwoord ik in tien minuten een vraag over contentmarketing. Zomaar een greep uit de vragen: waarom zou je met contentmarketing beginnen, is contentmarketing duur en hoe schrijf ik de beste blogs?
 • Branded content
  Behoefte aan blogs of artikelen in vakmedia? Bas Hakker schrijft brandent contentverhalen voor verschillende bedrijven zoals reclamebureaus, marketingbureaus, keukenfabrikanten en makelaars. Ze gaan over media, marketing, sport, ondernemers en vastgoed. Bel 0641377689 of mail bas@kleedkamer4.nl en hoor hoe hij alles voor jullie regelt; schrijven, foto’s en plaatsen.
 • Journalistieke verhalen
  Bas Hakker schrijft voor media als AD, NRC, Managementboek, Max Magazine, MarketingTribune, Emerce, VGVisie, Fonk en nog veel meer. Ook een goed verhaal over media, marketing, management of ondernemerschap? Beter bel Bas op 0641377689