Over Kleedkamer4

Kleedkamer4 is een blog….
Kleedkamer4 is de plek waar ondernemers,  freelancers, journalisten en coaches  kunnen leren hoe je op een goedkope, leuke en laagdrempelige manier een klantenbestand opbouwt.  Via cases, stappenplannen en handige podcasts leer je hoe hoe je een niche kiest (1), een medium selecteert (2) en een publiek opbouwt (3). 

Kleedkamer4
Kleedkamer4 is de blog van journalist Bas Hakker (dat is mij). Hij studeerde  een tijdje terug marketingcommunicatie aan de Radboud Universiteit en stortte zich op de media- en marketingjournalistiek (Adformatie, MarketingTribune, DeOndernemer, NRC, Intermediair, Nieuwe Revu, Parool, AD). Inmiddels werkt hij bijna vijf jaar voor het marketingplatform Candid.news dat eerst frank.news heette.  

Ondernemers verder helpen
Sinds een jaar of vier stort ik me helemaal op contentmarketing, bezoek congressen (nou ja, nu even niet), luister naar podcasts, lees boeken en spreek met (bijna) alle mensen die er verstand van hebben in Nederland en Vlaanderen.  Via Kleedkamer4 wil ik dat leuke contentmarketingvak doorgeven aan mensen die daarmee een heel goed bestaan kunnen opbouwen. Niet door ingewikkelde strategietjes te schrijven voor grote bedrijven met teveel geld, maar door jonge, middelbare en oude ondernemers te helpen met het hun podcasts, video’s,  nieuwsbrieven, blogs en communities. Oh ben je dan een goeroe zoals al die hippe gasten op Clubhouse? Nee joh, ik geef gewoon wat kennis door uit podcasts, boeken en mensen die ik spreek.

Kleedkamer4
Oh ja, waarom de naam ‘Kleedkamer4’? Omdat een kleedkamer de plek is waar jullie als ondernemers  kunnen leren van elkaar en van wat meer ervaren contentmakers zoals schrijvers, zangers en journalisten. Kleedkamer4 bestaat uit deze blog, een podcast, een nieuwsbrief (hier kun je je inschrijven voor de Kleedkamer4-nieuwsbrief) en een community op Facebook. Check ons maar ergens, we vinden het tof om jullie een beetje verder te helpen.

Gewoon een vraag? Mail naar bas@kleedkamer4.nl.