Producten

 • Het boek Jouw contentplan op een bierviltje
  Met daarin de basisprincipes van jouw contentplan. Leer hoe je een podcast, video of blog maakt aan de hand van het bierviltje waar jouw strategie precies op past. Bestellen kan hier.
 • Platform Contentmarketing op een bierviltje
  Door nieuwsbrieven, podcasts, blogs en video’s kan je dus een klantenbestand opbouwen. Op die manier maakten we van 2015 tot en met 2022 frank.news voor Candid en vanaf dit jaar doen we hetzelfde met Coopr (nieuwsbrief, blogs en podcast). Een kwestie van: een duidelijk format kiezen zodat je iets anders doet dan de rest, leuke & goede verhalen maken en jouw publiek uitbouwen. Bij FC Mediacircus maken we met Jos Govaart en Robert Maaskant een platform over sport en media via een podcast, nieuwsbrief en blogs (en we gaan hard!).
 • De nieuwsbrief Contentmarketing op een bierviltje
  Elke week een verse blog over content, media, sport en marketing op mijn eigen manier. Dus wil je alles weten over het schrijftalent van Henny Vrienten, de camping & Max Verstappen en mijn vriend Gijs? Doe net als vele anderen en schrijf je in.
 • Branded content
  Behoefte aan blogs of artikelen in de vakmedia? Bas Hakker schrijft brandent contentverhalen voor verschillende bedrijven zoals reclamebureaus, marketingbureaus, keukenfabrikanten en makelaars. Ze gaan over media, marketing, sport, ondernemers en vastgoed.
 • Journalistieke verhalen
  Bel Bas Hakker voor journalistieke verhalen over media, sport, marketing, ondernemerschap en het leven. Hij schrijft onder anderen voor: Quote, RetailTrends, MTSprout, Adformatie, Max Magazine, Fonk Magazine, Managementboek en Distrifood.
 • Workshops Jouw contentplan op een bierviltje
  Met liefde schrijf ik blogs, maak podcast en help bij het maken van goede video’s. Maar natuurlijk kunnen jullie dat prima zelf en daarom geef ik workshops: in een paar dagen leer ik jullie hoe je een leuke blog schrijft of een goede podcast maak. De basis voor al die content? Jullie plan op het bierviltje natuurlijk…