Met het ‘Kleedkamer4  Bierviltje’ kun je op een gemakkelijke manier beginnen met contentmarketing. De basis is altijd jouw groenrode draad: wat ga je de mensen brengen? Daarna bedenk je hoe je een publiek opbouwt met die boodschap (bloggen, video’s of podcasts) en vervolgens bedenk je hoe je geld gaat verdienen. Kijk maar eens hoe dat bij Kleedkamer4 werkt:

Mijn groenrode draad is dus dat ik freelancers en andere kleine ondernemers ga helpen bij het opbouwen van een klantenbestand. Dat doe ik door wat basale principes van contentmarketing door te geven. Om dat voor elkaar te boksen ga ik blogs maken waardoor mensen denken: die gast heeft er verstand van! Ik zal jullie vragen om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Via die nieuwsbrief zal ik dan vertellen over de producten die ik heb zoals een cursus contentmarketing voor beginners. Ook onderdeel van dat pakket aan instrumenten is mijn boek.

Site Footer

Sliding Sidebar